Address

Tiranë, Njesia Administrative nr. 2, Rruga Sheh Ahmet Pazari, pallati Ambasador 3, kati 2, hyrja 13, 1010 Albania

Email Address

[email protected]

Sex, Përrallë & Celular (No Country for Fairy Tales)

Sex, Përrallë & Celular (No Country for Fairy Tales)

Një shkrimtar librash për fëmijë, i cili e ka të pamundur të funksionojë në një shoqëri e cila funksionon larg ideve të tij romantike, pëson një amnezi të përkohshme, e cila e bën të rishikojë marrëdhënien me bashkëshorten që e tradhëton sistematikisht, partnerët të cilët përdorin të gjitha mënyrat për ta zhvatur si dhe miqtë e vjetër që e keqtrajtojnë, nën një këndvështrim të ri.

Bazuar nga një shfaqje nga Erion Kame

Project Info

 • Date

  01/01/2015

 • director

  Erion Bubullima

 • actors

  Genc Fuga
  Gent Kame
  Egla Ceno
  Gezim Rudi
  Dejvid Muka
  Arjola Basho