Welcome to Dardan Studio. Have Any Question?

+355 69 60 90 690 [email protected]

Address

Tiranë, Njesia Administrative nr. 2, Rruga Sheh Ahmet Pazari, pallati Ambasador 3, kati 2, hyrja 13, 1010 Albania

Email Address

[email protected]

Eksperiencë Unike

Të filmosh në Shqipëri

Prodhim Filmi

Prodhime filmash nga zero

Qera

Ne ofrojme me qera pajisjet më të mira për filmim

shape
dardan studio

Tregim i shkurtër për ne

 

Kinostudio Dardan funksionon kryesisht si Shtepi Prodhuese Filmike dhe si Rental. Ne ju ofrojme teknologjine me te fundit ne te gjitha paisjet tona, qe vizualisht do ta bejne vepren tuaj te denje te konkurroje me simotrat e saj neper bote. Gjithashtu ne kemi dhene tashme prova se dime te jemi me te miret edhe ne prodhime te tjera audio-vizuale si programe televizive, filma kinematografike, dokumentare, klipe promocionale etj.
 
dardan studio
icon
shërbimet tona

Nga Grafikat Lëvizëse tek Pas Prodhimi

Efekte Speciale

Efekte Speciale

Realizimi i filmave aksion, sci-fi, horror apo çfarëdo zhanri që ju dëshironi

Grafika Lëvizëse

Grafika Lëvizëse

Ne, me bashkëpunimet që kemi nëpër botë, mund t’jua bëjmë edhe këtë ëndërr realitet

Pas Prodhim

Pas Prodhim

Një vepër bëhet e aksesueshme nga publiku vetëm pasi kalon këtë etapë të rëndësishme

Prodhim Filmash

Prodhim Filmash

Ne ju ndihmojmë në të gjitha fazat, që nga zhvillimi i skenarit deri tek realizimi

Prodhime Televizive

Prodhime Televizive

Jemi të gatshëm të investojmë në prodhime televizive të tipit komedi, argëtim, fashion, dokumentarë etj...

Qeradhënie

Qeradhënie

Tek ne mund të gjeni kamera, lente, mikrofona, etj… nga marka si Sony, Fujinon etj...