Address

Tiranë, Njesia Administrative nr. 2, Rruga Sheh Ahmet Pazari, pallati Ambasador 3, kati 2, hyrja 13, 1010 Albania

Phone Number

+355 69 60 90 690

+355 68 805 6805

+355 69 203 5293

Email Address

marketing@dardan.al

Pit Stop Mafia

Pit Stop Mafia

Në qytetin e harruar nga koha të gjithë duan para. BISHA, 30 vjeç, njeri i ditëve tona, ka bizneset e tij: lavazh, agjensi funeralesh dhe dasmash. Ai shpallet zot i aksidenteve në ‘autostradën e vdekjes’ për ‘të vdekurit’ që ndërkaq vishen me kostume Armani dhe Guqi fallco (Gucci) dhe pudrosen në agjencine e tij. Kjo një ditë mbaron. BISHA kërkon të zhduket për të mos ekzistuar.

Project Info

 • Date

  01/01/2016

 • director

  Fatmir Koci

 • actors

  Besard Kallaku
  Dritan Kastrati
  Rezart Veleshnja
  Albana Perhati
  Doruntina Vishe
  Samuel Vargu
  Emi Camaj
  Marjana Kondi
  Ardita Mullai