Address

Tiranë, Njesia Administrative nr. 2, Rruga Sheh Ahmet Pazari, pallati Ambasador 3, kati 2, hyrja 13, 1010 Albania

Email Address

[email protected]

icon
Shërbimet tona

Ne krijojmë dhe ofrojmë

Efekte Speciale

Efekte Speciale

Realizimi i filmave aksion, sci-fi, horror apo çfarëdo zhanri që ju dëshironi

Grafika Lëvizëse

Grafika Lëvizëse

Ne, me bashkëpunimet që kemi nëpër botë, mund t’jua bëjmë edhe këtë ëndërr realitet

Pas Prodhim

Pas Prodhim

Një vepër bëhet e aksesueshme nga publiku vetëm pasi kalon këtë etapë të rëndësishme

Prodhim Filmash

Prodhim Filmash

Ne ju ndihmojmë në të gjitha fazat, që nga zhvillimi i skenarit deri tek realizimi

Prodhime Televizive

Prodhime Televizive

Jemi të gatshëm të investojmë në prodhime televizive të tipit komedi, argëtim, fashion, dokumentarë etj...

Qeradhënie

Qeradhënie

Tek ne mund të gjeni kamera, lente, mikrofona, etj… nga marka si Sony, Fujinon etj...

Shikoni Videon Tonë Hyrëse

Le të Punojmë Bashkë

Bashkoju Skuadrës Tonë