Address

Tiranë, Njesia Administrative nr. 2, Rruga Sheh Ahmet Pazari, pallati Ambasador 3, kati 2, hyrja 13, 1010 Albania

Email Address

[email protected]

Karusel (Life on a Carousel)

Karusel (Life on a Carousel)

Dy shoqe që jeta i ka lidhur me vite dhe së bashku kanë shumë histori, ndahen në këndveshtrimet e përjetimeve dhe në raportet e marrëdhënjeve midis njëra-tjetrës. Dy personazhe dhe dy histori të treguara sipas secilit personazh dhe në kohë simetrike si vetë përputhja e këtyre dy karaktereve.

Bazuar në librin me motive të shkurtra ‘Kukullat’ të shkruar nga Rezarta Reso

Project Info

 • Date

  01/01/2015

 • director

  Elkjana Gjipali

 • actors

  Krisjana Dodaj
  Kristina Ismaili
  Gent Baholli
  Arber Uka