Address

Tiranë, Njesia Administrative nr. 2, Rruga Sheh Ahmet Pazari, pallati Ambasador 3, kati 2, hyrja 13, 1010 Albania

Email Address

[email protected]

Mëngë Këmishe (Shirt Sleeves)

Mëngë Këmishe (Shirt Sleeves)

Xhilda, një ish balerinë dhe Martini, tregëtare antikuarësh,po kalojnë disa ditë në një hotel të një province. Ata nuk jane të martuar. Xhilda është shtatzanë e nuk do që ta mbajë fëmijën. Martini përpiqet që ta bindë për të kundërtën. Xhilda ndjek përmes dritares një cift të ri  të ulur në barin poshtë hotelit. Sjelljet e tyre duket se bëhen promotor i vendimit që Martini dhe Xhilda do të marrin.

Project Info

 • Date

  01/01/2015

 • director

  Suela Bako

 • actors

  Laert Vasili
  Ina Gjonce
  Kaltrin Zalla
  Romir Zalla