Address

Tiranë, Njesia Administrative nr. 2, Rruga Sheh Ahmet Pazari, pallati Ambasador 3, kati 2, hyrja 13, 1010 Albania

Email Address

[email protected]

Ferma (The Farm)

Ferma (The Farm)

Emisioni do të mësojë fëmijët se si të kujdesen për kafshët që jetojnë në nje fermë. Femijet me anë të keshillave të veterinerit do të bëjnë punë të ndryshme duke u miqësuar me kafshet, duke i kthyer dhe kafshët në personazhe të emisionit. Përveç fëmijëve që marrin pjesë në emision edhe ata që do e shikojnë nga shtëpia do të mësojnë dhe do të argetohen duke i afruar fëmijët me natyrën.

Project Info

  • Date

  • director

  • actors