Hije-background

HIJE

HIJE

SHADOWS

SHADOWS

Krim / Thriller | 2016

Krim / Thriller | 2016

poster-hije-particleposter-hije-particleposter-hije-particleposter-hije-particle

HIJE

DRAMA | NOVEMBER 2016 (AL)

findus-on-facebook-newsqfindus-on-facebook-newsq

SINOPSI

Ngjarja e vrasjeve te disa personave ka tronditur nje qytet te vogel. Nje grup me te shkuar kriminale eshte eleminuar brenda nates. Nje prokuror heton mbi ceshtjen duke pyetur te vetmen deshmitare qe eshte pjese e ngjarjeve. Gjithcka duket...

PIT STOP

PIT STOP

MAFIA

MAFIA

Komedi / Aksion | 2016

Komedi / Aksion | 2016

pit-stop-mafia-posterpit-stop-mafia-posterposter-carousel

HIJE

DRAMA | NOVEMBER 2016 (AL)

pit-stop-mafia-youtubefindus-on-facebook-newsqfindus-on-facebook-newsq

SINOPSI

Ne qytetin e harruar nga koha te gjithe duan para. BISHA, 30 vjec, njeri i diteve tona, ka biznesin e tij: lavazh, agjensi funeralesh dhe dasmash. Ai shpallet zot i aksidenteve ne ‘autostraden e vdekjes’ per ‘te vdekurit’ qe nderkaq vishen me...

background-sex-perralle-dhe-celulare

SEX,

SEX,

DHE CELULAR

DHE CELULAR

PËRRALLË

PËRRALLË

Komedi / Dramë | 2015

Komedi / Dramë | 2015

poster-sex-perrale-dhe-celulareposter-sex-perrale-dhe-celulareposter-carouselposter-hije-particle

HIJE

DRAMA | NOVEMBER 2016 (AL)

youtube-frame-sex-dhe-perrale

SINOPSI

Një shkrimtar librash për fëmijë, i cili e ka të pamundur të funksionojë në një shoqëri e cila funksionon larg ideve të tij romantike, pëson një amnezi të përkohshme, e cila e bën të rishikojë marrëdhënien me bashkëshorten që e tradhëton sistematikisht...

background-plastic-flowers

PLASTIC

FLOWERS

FLOWERS

PLASTIC

Dramë | 2016

Dramë | 2016

plastic-flowers-posterplastic-flowers-posterposter-carouselposter-hije-particle

HIJE

DRAMA | NOVEMBER 2016 (AL)

trailer-plastic-flowers

SINOPSI

Historia e filmit « Një histori dashurie » tregon 24 orë nga jeta e një çifti nga fshati ardhur në kryeqytet, ftuar në një dasëm të afërmish, ku përballen me mospërfilljen e qytetarëve mondanë. Atmosfera indiferente kryeqytetase …

background-carousel

LIFE

LIFE

ON A CAROUSEL

ON A CAROUSEL

Dramë | 2015

Dramë | 2015

poster-carouselposter-carouselposter-carouselposter-hije-particle

HIJE

DRAMA | NOVEMBER 2016 (AL)

trailer-carouselfindus-on-facebook-newsqfindus-on-facebook-newsq

SINOPSI

Dy shoqe qe jeta i ka lidhur me vite dhe se bashku kane shume histori, ndahen ne kendveshtrimet e perjetimeve dhe ne raportet e marre-dhenjeve midis njera-tjetres. Dy personazhe dhe dy histori te treguara sipas secilit personazh dhe ne kohe...

menge-kemishe-background

MËNGË

KËMISHE

KËMISHE

MËNGË

Dramë | 2015

Dramë | 2015

menge-kemishe-kemishemenge-kemishe-kemisheposter-carouselposter-hije-particle

HIJE

DRAMA | NOVEMBER 2016 (AL)

menge-kemishe-trailerfindus-on-facebook-newsqfindus-on-facebook-newsq

SINOPSI

Xhilda (30) nje ish balerine dhe Martini (45) tregtare antikuaresh,po kalojne disa dite ne nje hotelte nje province.Ata nuk jane te martuar. Xhilda eshte shtatzene e nuk do qe ta mbaje femijen. Martini perpiqet qe ta binde per te kunderten. Xhilda ndjek...

PRODHIM FILMI
Ne ju ndihmojme ne te gjitha fazat e prodhimit te filmit, qe nga zhvillimi i skenarit deri tek realizimi i xhirimeve, duke ju ofruar edhe teknologjine e fundit ne kamera, lente e mjete te tjera teknike.
PAS PRODHIMI
Nje veper behet e aksesueshme nga publiku vetem pasi kalon kete etape te rendesishme. Ne ju ofrojme studiot tona dhe njerez tejet te kualifikuar ‘per t’i dhene doren e fundit’ filmit tuaj. Gjithashtu ju mundesojme shperndarjen, brenda dhe jashte vendit.
PRODHIME TELEVIZIVE
Jemi te gatshem te investojme ne prodhime televizive te tipit komedi, argetim, fashion, dokumentar, film televiziv; duke ftuar talente premtues e duke zhvilluar bashkepunime afatgjata me shperndaresit mediatike brenda vendit.
EFEKTE SPECIALE
Nese deshironi te realizoni nje film sci-fi, aventure, horror apo aksion, por teknologjia aktuale ne vend ju pengon…Tani nuk duhet te shqetesoheni me. Ne kemi bashkepunime me disa nga studiot me te njohura jashte vendit dhe bashke, mund ta bejme endrren tuaj realitet.
GRAFIKA LEVIZESE
Njelloj si ne rastin e efekteve speciale… mos i vini fre imagjinates suaj. Ne, me bashkepunimet qe kemi neper bote, mund t’jua bejme edhe kete enderr realitet.
SONY ECM-VG1 ELECTRET CONDENSER MICROPHONE
SONY ECM-VG1 ELECTRET CONDENSER MICROPHONE
SONY MIC NEUTRIK
SONY MIC NEUTRIK
MEMORY CARD READER MODEL: AXS-CR1
MEMORY CARD READER MODEL: AXS-CR1
BATTERY BP-FL75
BATTERY BP-FL75
Recorder For F55
Recorder For F55
BATTERY BPU60
BATTERY BPU60
BATTERY CHARGER MODEL: BC-L90
BATTERY CHARGER MODEL: BC-L90
SONY 4K SXS PLAYER
SONY 4K SXS PLAYER
ADAPTER AC-940W
ADAPTER AC-940W
SONYBC-U2 BATTERY CHARGER
SONYBC-U2 BATTERY CHARGER
MATTE BOX FOR F55
MATTE BOX FOR F55
Tilta ES-T12 Sony F5/F55 Camera Rig
Tilta ES-T12 Sony F5/F55 Camera Rig
FOCUS KIT FOR F55
FOCUS KIT FOR F55
E-IMAGE AT-7402A
E-IMAGE AT-7402A
E-IMAGE EI-7159-A
E-IMAGE EI-7159-A
E-IMAGE  EAT-150 ROUND
E-IMAGE EAT-150 ROUND
GH25 FLUID HEAD
GH25 FLUID HEAD
VIEW FINDER MODEL DVF-EL100
VIEW FINDER MODEL DVF-EL100
MONITOR 4K PMV
MONITOR 4K PMV
MONITOR SONY TRIMASTER EL
MONITOR SONY TRIMASTER EL
MONITOR MODEL: DVF-L700
MONITOR MODEL: DVF-L700
SONY LENS 20 | 25 | 135PL/TZ
SONY LENS 20 | 25 | 135PL/TZ
SONY LENS 35 | 50 | 85
SONY LENS 35 | 50 | 85
LENS PLX1.5 MODEL: SCL-P11X15
LENS PLX1.5 MODEL: SCL-P11X15
LENS POWER ZOOM 14.0X
LENS POWER ZOOM 14.0X
CAMERA SONY PXW- FS7
CAMERA SONY PXW- FS7
CAMERA PMW-F3
CAMERA PMW-F3
SONY F55 CINEALTA 4K
SONY F55 CINEALTA 4K
SONY FDR-X1000V
SONY FDR-X1000V
Any Cast Touch Sony
Any Cast Touch Sony