Rr. Sheh Ahmet Pazari, Pal. Ambasador 3, Kati II, Apt. 13, Tirane 1010 Albania
+355 696090690

Sherbime

Kinostudio Dardan funksionon kryesisht si Shtepi Prodhuese Filmike dhe si Rental. Ne ju orojme teknologjine me te fundit ne te gjitha pajisjet tona, qe vizualisht do ta bejne vepren tuaj te denje te konkurroje me simotrat e saj neper bote. Gjithashtu ne kemi dhene tashme prova se dime te jemi me te miret edhe ne prodhime te tjera audio-vizuale si programe televizive, videoklipe muzikore, klipe promocionale etj.
PRODHIM FILMI

Ne ju ndihmojme ne te gjitha fazat e prodhimit te filmit, qe nga zhvillimi i skenarit deri tek realizimi i xhirimeve, duke ju ofruar edhe teknologjine e fundit ne kamera, lente e mjete te tjera teknike.

PRODHIME TELEVIZIVE

Jemi te gatshem te investojme ne prodhime televizive te tipit komedi, argetim, fashion, dokumentar, film televiziv; duke ftuar talente premtues e duke zhvilluar bashkepunime afatgjata me shperndaresit mediatike brenda vendit. 

GRAFIKA LEVIZESE

Njelloj si ne rastin e efekteve speciale…mos i vini fre imagjinates suaj. Ne, me bashkepunimet qe kemi neper bote, mund t’jua bejme edhe kete enderr realitet.

PAS PRODHIMI

Nje veper behet e aksesueshme nga publiku vetem pasi kalon kete etape te rendesishme. Ne ju ofrojme studiot tona dhe njerez tejet te kualifikuar ‘per t’i dhene doren e fundit’ filmit tuaj. Gjithashtu ju mundesojme shperndarjen, brenda dhe jashte vendit.

EFEKTE SPECIALE

Nese deshironi te realizoni nje film sci-fi, aventure, horror apo aksion, por teknologjia aktuale ne vend ju pengon…Tani nuk duhet te shqetesoheni me. Ne kemi bashkepunime me disa nga studiot me te njohura jashte vendit dhe bashke, mund ta bejme endrren tuaj realitet.

QERA

Tek ne mund te gjeni kamera, lente, mikrofona, etj…nga marka si Sony, Fujinon, Libec, Ianiro, E-Image dhe Beillen. Per te pare cdo product, ju lutem klikoni ketu.

NA KONTAKTONI