Rr. Sheh Ahmet Pazari, Pal. Ambasador 3, Kati II, Apt. 13, Tirane 1010 Albania
+355 696090690

Menge Kemishe (Shirt Sleeves) 2015

Sinopsi

Xhilda (30) nje ish balerine dhe Martini (45) tregtare antikuaresh,po kalojne disa dite ne nje hotelte nje province.Ata nuk jane te martuar. Xhilda eshte shtatzene e nuk do qe ta mbaje femijen. Martini perpiqet qe ta binde per te kunderten. Xhilda ndjek permes dritares nje cift te ri (17&20) te ulur ne barin poshte hotelit. Sjelljet e tyre duket se behen promotor i vendimit qe Martini dhe Xhilda do te marrin.

Cast

Laert Vasili
Ina Gjonce
Kaltrin Zalla
Romir Zalla

Informacion

Project name: Menge Kemishe
Movie Title: Menge Kemishe
Country: Albania
Length: 15:00 mins.
Shooting Format: HD
Camera: Camera Sony FS7

Stafi

Produced by: ERA Film Production, Kinostudio Dardan
Producer: Sabina Kodra
Director & Scriptwriter: Suela Bako
Camera: Leander Ljarja
Editors: Elidor Markja
Costume: Stela Laknori
Make up: Besa Islami