Rr. Sheh Ahmet Pazari, Pal. Ambasador 3, Kati II, Apt. 13, Tirane 1010 Albania
+355 696090690

Karusel (Life on a Carousel) 2015

Sinopsi

Dy shoqe qe jeta i ka lidhur me vite dhe se bashku kane shume histori, ndahen ne kendveshtrimet e perjetimeve dhe ne raportet e marre-dhenjeve midis njera-tjetres. Dy personazhe dhe dy histori te treguara sipas secilit personazh dhe ne kohe simetrike si vete perputhja e ketyre dy karaktereve.

Bazuar në librin me motive të shkurtra ‘Kukullat’ të shkruar nga Rezarta Reso.

Cast

Luiza Krisjana Dodaj
Viola Kristina Ismaili
Ministri Gent Baholli
Profesori Arber Uka

Informacion

Project name: The dolls
Movie Title: Life on a Carousel
Country: Albania
Length: 15:00 mins.
Shooting Format: 4K
Camera: Sony F55 with Sony Prime lens

Stafi

Producer: Gent Prizreni
Executive Producer: Armand Myrtaj
Director & Scriptwriter: Elkjana Gjipali
Camera: Spartak Papadhimitri
Editors: Edlira Baholli
Music: Schubert
Production Design: Oriana Kamberi
screenshot-carousel1
screenshot-carouse2
screenshot-carousel3
screenshot-carousel4