Rr. Sheh Ahmet Pazari, Pal. Ambasador 3, Kati II, Apt. 13, Tirane 1010 Albania
+355 696090690

Ferma (The Farm) (2014-2015)

Sinopsi

Emisioni do te mesoje femijet e moshes te cilet I referohet se si te kujdesen per kafshet qe jetojne ne nje ferme.Femijet me ane te keshillave te veterinerit do te bejne pune te ndryshme duke u miqesuar me kafshet duke I kthyer dhe kafshet ne personazhe te emisionit. Pervec femijeve qe marrin pjese ne emission edhe ato qe do e shikojne nga stepia do te mesojne dhe do te argetohen duke I afruar femijet me natyren.