Rr. Sheh Ahmet Pazari, Pal. Ambasador 3, Kati II, Apt. 13, Tirane 1010 Albania
+355 696090690

Evente

Qellimi yne eshte te bashkepunojme ne te gjitha dimensionet me klientet tane. Per kete arsye ne organizojme dhe marrim pjese ne workshope te ndryshme ne lidhje me teknologjine, produksionin, shperndarjen e tematika te tjera te ngjashme. Gjithashtu shpesh organizojme Thirrje per Kast, ne lidhje me projektet tona. Qendroni te informuar! Heret a vone mund te kete dicka per ju!

Casting Call

European Film Market Berlinale

Hands On Camera F55 With Predrak Bambic

Skena Up Festival Prishtinë-Kosovë

Sony Workshop

Cannes Film Festival, Marche du Film 2015

Ardian Isufi Antihomazh - Ftesa Elektronike